Det er alltid hyggelig å få tilbakemeldinger etter turer. Og det er nyttig for å gjøre neste tur bedre. Her er respons fra  deltakere på tidligere turer:
 
 
«Vi er imponert over guiden – store kunnskaper og god formidlingsevne. Han var synlig og hørbar! Med hilsen Inger og Sverre»

 

«God presisjon. Imponerende kunnskap om alle tema! Tett program og mye informasjon som vi trodde skulle «blåse» fort ut igjen. Men det meget godt og detaljerte dagsprogrammet medvirker til at det meste huskes når vi leser programmet om igjen. Takk for en vellykket tur – litt kaldt, men det hadde du antakelig ikke noen kontroll over. Vennlig hilsen Antonie og Kristoffer»

 

«Det var en fin reise. Særlig synes jeg formidlingen om reformasjonen og M. Luther var veldig interessant. Likedan byvandringene. Det var passe fordeling av byvandringer og parkvandringer. Kirkene var fantastiske å få se, særlig den i Freiberg. Jeg er imponert over Yngves kunnskaper.»

 

«Veldig bra tur! Hotell og bespisning til rett tid.»

 

«Alle tiders tur! Variert program. Maten var kjempegod!! Og spisestedene var velvalgte og koselige. Jeg er superfornøyd! Vennlig hilsen Anne-Marie»

 
 

«Yngves evne til holde en avslappet stil, selv under en presset situasjon, satte vi stor pris på, I tillegg hans måte å se hele gruppen og ha kontakt med alle.»

 

«Fikk ikke uttrykt gjennom spørreskjemaet hvor fin/ interessant denne turen var. Likte både reisemålene og tema/program meget godt.»

 

«En fantastisk historisk reise tilbake til 1500-tallet. Det var også interessant å se gjenoppbyggingen av tidligere øst-Tyskland anno 2019.»

 

«Perfekt oppfølging etter Kongsbergbesøket»

 

Her er noen omtaler fra foreninger:

 
Grefsen, Kjelsås og Nydalen historielag skriver dette:
 
 
http://historielaget-gkn.no/?p=4762
 
Under denne linken finner dere en tur-omtale fra Romerike historielag:
 
 
https://tinyurl.com/3azhnhvx
 
 
Her finner dere en video fra Nittedal historielag («Tur til Tyskland, 2019»)
 
 
https://nittedal-historielag.no/bildesamling/
 
 
 
Dette er ting det tas hensyn til i videreutviklingen av turene:

 

«Litt mer om folks levekår i dagens Sachsen ville vært fint.»

 

«Hadde ønsket mer tid i Dresden.» 

 

«En minne – og lærerik tur. Kunne vært litt meir fokus på litt nyere historie også.»

 

«Kunne gjerne startet litt senere om morgenen.»